Despre noi


Ce ne dorim noi atunci când suntem clienţi?

Să cumpărăm acele produse care să corespundă necesităţilor noastre, furnizorul să fie un profesionist care să ne ghideze corect în alegerile noastre, ulterior achiziţiei să ştim că ne putem baza pe suport  din partea furnizorului. Iar dacă achiziţia noastră are loc într-o perioadă de promoţii, satisfacţia e pe masură!

Acestea sunt de fapt aşteptările oricărui client. Atunci când noi suntem furnizori, abordăm relaţia comercială cu clientul din aceeaşi perspectivă, încercând să ne punem în locul  clientului pentru a înţelege ce anume şi-ar dori acesta şi pentru a-i răspunde adecvat aşteptărilor sale. O relaţie comercială de durată se construieşte printr-un parteneriat în cadrul căruia ambele părţi câştigă.

Firma VALIANT BUSINESS S.R.L. este reprezentantul autorizat al producătorului PRO AUTO INDUSTRIES S.A., de punere pe piaţă a produselor fabricate. Fiind alături de clienţii noştrii de la faza de proiectare până la finalizarea aplicaţiei, am venit permanent în sprijinul acestora, dezvoltând noi produse de care partenerii noştri aveau  nevoie. Inovaţia este regula de bază în dezvoltarea produselor noastre.